Vi utvecklar stadsdelar
där människor vill jobba, leva och bo.

In Frigore äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler i Örebro & Eskilstuna. För oss är du som hyresgäst viktig, vi värnar om goda relationer och strävar alltid efter att ha en hög servicegrad. Vi är engagerade i allt vi gör, har stor kunskap och lång erfarenhet inom fastighetsutveckling.

Bakom In Frigore står två välkända fastighetsprofiler – Patrick Hjalmarsson och Johan Görtz. Patrick startade sin fastighetsbana som mäklare redan i slutet av 80-talet. Idag äger han Karaffen, Eyra Gruppen och EyraCenter, och arbetar som VD i alla tre bolagen. Johan i sin tur är fjärde generationen Esswege Fastigheter, där han idag är VD. Dessutom driver och förvaltar han Görtz Fastigheter. 2018 bildade Patrick och Johan In Frigore, som idag förvaltar fastigheter i Eskilstuna och just nu har fyra stora nybyggnadsprojekt med nästan 300 lägenheter i Örebro.

Glädje & Energi

För oss handlar glädje och energi inte bara om att utveckla hus där människor vill leva, bo och arbeta. Glädje och energi är även våra ledord för In Frigores engagemang för att utveckla människor, det gör vi gärna genom att uppmuntra till bland annat fysisk aktivitet. Därför är vi stolta sponsorer till bland annat alla ÖSK Ungdoms över 2000 barn och ungdomar, Örebro Hockey, Örebro Volley samt våra duktiga ÖSK Dam tjejer där vi nyligen tecknat ett 5 års avtal.

Våra fastigheter

Adolfsbergs Centrum, Örebro

Lillbackavägen 21 & 23, Örebro – Piloten 8

Lillbackavägen 1 & 3, Örebro – Piloten 3

Lillbackavägen 25, 27, 29, Örebro – Piloten 9

Zetterbergsgatan 1, Eskilstuna

Haleniigatan 1, Eskilstuna

Köpmangatan 4 & 6 Eskilstuna